Polgárőrök vigyáztak a Hagymafesztivál rendjére

Idén a Hagymafesztivál kiállítói között helyet kapott a makói Marosmenti Polgárőr Egyesület is, ahol bemutathatták tevékenységüket, valamint egyre szélesebb körű feladataik ellátásához további tagokat toboroztak.

Az érdeklődők nemcsak a sátornál, hanem élesben is figyelemmel kísérhették a polgárőrök munkáját, hiszen a fesztivál ideje alatt 8-17 óráig teljesítettek szolgálatot és forgalomtereléssel, járőrözéssel segítették a rendezvény sikeres lebonyolítását – számolt be róla a Csongrád-Csanád Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetsége.

A Hagymafesztivál ideje alatt ők teljesítettek szolgálatot: Óvári Árpád, Oláh Sándor, Vollár Péter, Erdész Viktor, Pipicz György, Bojtosné Kovács Anikó, Bódi Piroska, Czibolya Dávid, Nagy Bernadett.

(Fotó: Bartos Zsuzsanna/csmpsz.hu)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Települési elismerést kapott a Földeák Polgárőr Egyesület

Az önkormányzat képviselő-testülete a Falunapot megnyitó ünnepi ülésén ,,Földeákért” címet adományozott a Földeák Polgárőr Egyesület részére. A kitüntetéssel járó, külön erre az alkalomra készített díszoklevelet és emlékplakettet Vas Tibor, az egyesület elnöke vette át.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink