Politikai vitaműsor a Vásárhelyi TV-ben

Az újjászervezett Vásárhelyi Televízió vendége volt Krupiczer Ferenc (Mindenki Magyarországa-Tiszta Vásárhelyért) és Cseri Tamás (Fidesz-Szeretem Vásárhelyt) önkormányzati képviselők. A beszélgetés ötlete és maga a megvalósítás is kuriózumnak számít, hiszen ezt a műfajt csak a nem fideszes vezetésű önkormányzatok televíziói mutatják be.

A vendégek beszéltek a képviselőségről, majd szóba kerültek az összeférhetetlenségi ügyek. Krupiczer Ferenc elmondta, a médiumok többsége kormánypárti, hiányzik a korrekt tájékoztatás, ezért hozták létre a Rádió Colort tavaly, aminek azonban a választás óta szünetel az adása.

A Vásárhelyi ellenzék hangja c. tájékoztató újság első száma decemberben jelent meg, azóta még két példány jött ki. Cseri Tamás elárulta, a Fidesz-frakció szerette volna, ha van egy lap, ami egyértelműen az ő politikai véleményüket tükrözi.

Az összeférhetetlenségről vitáztak, elmondták azokat, amiket már az elmúlt hetekben közöltek. Krupiczer még nem kapta meg az ítéletet, addig nem tud tovább menni, de biztos fellebezni fog, akárcsak Cseri Tamás. Véleményük szerint 1-2 hónapon belül befejeződhetnek az ügyek.

A teljes beszélgetést itt lehet megnézni.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink