Politikai vitaműsor a Vásárhelyi TV-ben

Az újjászervezett Vásárhelyi Televízió vendége volt Krupiczer Ferenc (Mindenki Magyarországa-Tiszta Vásárhelyért) és Cseri Tamás (Fidesz-Szeretem Vásárhelyt) önkormányzati képviselők. A beszélgetés ötlete és maga a megvalósítás is kuriózumnak számít, hiszen ezt a műfajt csak a nem fideszes vezetésű önkormányzatok televíziói mutatják be.

A vendégek beszéltek a képviselőségről, majd szóba kerültek az összeférhetetlenségi ügyek. Krupiczer Ferenc elmondta, a médiumok többsége kormánypárti, hiányzik a korrekt tájékoztatás, ezért hozták létre a Rádió Colort tavaly, aminek azonban a választás óta szünetel az adása.

A Vásárhelyi ellenzék hangja c. tájékoztató újság első száma decemberben jelent meg, azóta még két példány jött ki. Cseri Tamás elárulta, a Fidesz-frakció szerette volna, ha van egy lap, ami egyértelműen az ő politikai véleményüket tükrözi.

Az összeférhetetlenségről vitáztak, elmondták azokat, amiket már az elmúlt hetekben közöltek. Krupiczer még nem kapta meg az ítéletet, addig nem tud tovább menni, de biztos fellebezni fog, akárcsak Cseri Tamás. Véleményük szerint 1-2 hónapon belül befejeződhetnek az ügyek.

A teljes beszélgetést itt lehet megnézni.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

10 év múlva ki fog tanítani rólam? – kérdezte a makói Kossuth

Az elmúlt napokban a Momentum húsz Csongrád-Csanád megyei településen helyezett el figyelemfelhívó plakátokat köztéri szobrokon és emlékműveken, hogy felhívják a figyelmet az oktatás válságára: pár éven belül könnyen előfordulhat, hogy nem lesz, aki nemzeti nagyjainkat, iróinkat, költőinket, helyi hőseinket bemutassa a jövő generációjának.

Tovább olvasom »

A Promenad24 hazugságai ellen tüntettek Vásárhelyen

A hódmezővásárhelyi Fidesz irodából kézivezérelt portál ezúttal Berényi Károly alpolgármester pedagógus gyermekeit támadta, illetve az őket foglalkoztató helyi Liszt Ferenc Iskolát. Ennek okán szimpátiatüntetést szerveztek a család mellett, hétfőn este több mint kétszázan vonultak fel fáklyákkal a hazugsággyár szerkesztősége elé.

Tovább olvasom »