Posztumusz miniszteri elismerést kapott Budai László

Október 23. alkalmából posztumusz miniszteri elismerést adományozott Budai Lászlónak, néhai főosztályvezetőnek Palkovics László, a Technológiai és Ipari Minisztérium vezetője és Koncz Zsófia parlamenti államtitkár, miniszterhelyettes – számolt be róla a kormányhivatal oldala.

Budai László 30 éves közszolgálati pályafutását a foglalkoztatási szakterületen töltötte. Ezen idő alatt kimagasló szakmai tudással, precizitással és munkabírással végezte feladatait, 2011 óta vezetői pozícióban. Számos országos foglalkoztatási program és projekt, valamint informatikai szakrendszer fejlesztésében, bevezetésében és megvalósításában működött közre mind minisztériumi munkacsoport tagként, mind tesztelőként, illetve konzorciumi partneri feladatkörben is. Kiemelkedő tudását a szakmai irányítói jogkörben eljáró minisztériumok, valamint országosan a foglalkoztatáspolitikában és foglalkoztatási szakterületen dolgozók egyaránt elismerték és nagyra becsülték – írták.

A posztumusz elismerést családja vette át október 24-én, a Pesti Vigadó dísztermében.

(Fotó: csmkh.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink