Rangos elismerést kapott Rácz Margit, a Keri pedagógusa

Rácz Margit, a HSZC Makói Návay Lajos Technikum és Kollégium pedagógusa Szakképzési Díjban részesült. Az elismerést csütörtökön vette át Budapesten, a nevelőtestület ma köszöntötte őt sajtónyilvános eseményen.

2020. óta ítélik oda a Szakképzési Díjat és évente 15 olyan oktató, szakember kaphatja meg, aki legalább 5 éven át példamutató tevékenységet folytatott a szakképzés területén. Rácz Margitot a Szakképzési Centrum javasolta és a 15 díjazott közül ő az egyedüli Csongrád-Csanád megyei.

Rácz Margit 1982. óta dolgozik a Keriben. Ő az iskola motorja, mindent tud az épületről, több igazgató alatt is dolgozott. Napjainkban nyugdíjasként segíti a vezetőség munkáját, jelenleg a felnőttoktatás a területe, de oktatóként kapcsolata van a diákokkal is. Az elmúlt években megkapta a Makó Város Nevelésügyéért elismerést (2019) és a Dr. Csada László-díjat (2019).

A pedagógust hétfőn köszöntötte a HSZC főigazgatója, Kincses Tímea és a HSZC kancellárja, Hegedűs Zoltán.

– 2007. óta dolgozom vele, akkor ő gyakorlati oktatásvezető volt. Nagyon sokat köszönhetek neki, hogy már főigazgatóként rendelkezem azzal a szakértelemmel, ami szükséges, mert Margitka kiváló tanítómesterem volt – fogalmazott Kincses Tímea.

Hozzátette: büszkék arra a nevelő, oktató tevékenységre, szakmaiságra, amit ő képvisel. Amikor kitűzték célul a minőségi oktatást, ahhoz nélkülözhetetlen olyan testület, ami itt működik és olyan emberek, mint Rácz Margit.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Változik a forgalmi rend a szegedi klinikáknál

A Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Északi-Klinikaparkjának területén, az épületek körül úttestfelújítás zajlik. A munka zavartalanságának biztosítása érdekében változik a forgalmi rend is – olvasható az egyetem oldalán.

Tovább »

Zárva lesz a városháza

Igazgatási szünet lesz az önkormányzatnál december 22. és január 6. között, addig egyablakos ügyeleti rendszerben lehet ügyet intézni néhány órában.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Zárva lesz a városháza

Igazgatási szünet lesz az önkormányzatnál december 22. és január 6. között, addig egyablakos ügyeleti rendszerben lehet ügyet intézni néhány órában.

Tovább olvasom »

Makón is gyűjt szeretetcsomagokat az Alföldvíz

Az Alföldvíz az idei évben több olyan jótékonysági kezdeményezéshez csatlakozott, melyek szerény körülmények között élő Békés és Csongrád-Csanád megyei családoknak gyűjtenek adományokat. A beérkezett felajánlásokat továbbítjuk azoknak a szervezeteknek, akik megajándékozzák a rászoruló családokat – olvasható a szolgáltató honlapján.

Tovább olvasom »