Rászoruló családok számára gyűjt a Jobbik és az MSZP Makón

A Jobbik és az MSZP helyi szervezetei együttműködésben az Önálló Városunkért Egyesülettel indítanak gyűjtést rászoruló családok számára. Folytatódik az ellenzéki pártok közötti korábbi együttműködés Makón – tájékoztatta oldalunkat Zeitler Ádám, a Jobbik helyi elnöke.

A Jobbik makói tagjainak is jelezték, hogy a koronavírus járvány okozta gazdasági nehézségek sok makói és környékbeli családot érintenek. Sokan elvesztették munkahelyüket, megélhetésüket, az adománygyűjtés célja, hogy rajtuk segítsünk. Elsősorban tartós élelmiszerben és tisztító szerekben gondolkozunk, ezekből csomagokat szeretnénk összeállítani – tudtuk meg Zeitlertől.

A befolyó pénzadományok egy részéből fertőtlenítőszereket juttatnának el az intézményekbe is. Május hónapban tart a gyűjtés, június elején juttatják el a csomagokat.

A pénzadományokat ide lehet utalni: Önálló Városunkért Egyesület, 11735074-23564798 számlaszámra.

Aki nem pénzadománnyal szeretne segíteni, az a zeitleradam95@gmail.com e-mail címen kérhet tájékoztatást.

(Fotó: archív/2019.)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

118 beteg vár szürkehályog műtétre Makón

Szinte az összes műtétnél jócskán megnőtt a betegek száma, ami arra enged következtetni, hogy a várakozási idők nem, hogy csökkentek volna, de minden bizonnyal ennek következményeként még az eddiginél is jobban kitolódtak – írja összegzésében az mfor.hu.

Tovább olvasom »