Rendőrkézen az idős férfi támadója

A szegedi rendőrök egy órán belül elfogták az 52 éves helyi lakost.

A rendelkezésre álló adatok szerint J. György szeptember 26-án 19 óra 30 perc körüli időben Szegeden, az egyik Kálvária sugárúti villamosmegállóban szemelte ki áldozatát. A gyanúsított odalépett a mankón támaszkodó, 84 éves sértetthez és ellökte őt. Az idős úr a lökés következtében a járdára esett és nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A támadó a földön fekvő sértett zakójának zsebéből kivette annak pénztárcáját és távozott a helyszínről.

Egy szemtanú bejelentése alapján a járőrök a közelben elfogták a feltételezett elkövetőt, akit előállítottak a Szegedi Rendőrkapitányságra. Ellene rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

(police.hu, fotó: illusztráció)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap témája: Tovább szegényedünk, őszre várható a legdurvább infláció

Az őszi hónapokban tetőzik az infláció, majd ezt követően lassan mérséklődik, 2023 végén visszatér a jegybanki toleranciasávba és 2024 első félévében eléri a 3 százalékos jegybanki célt – mondta a Magyar Nemzeti Bank (MNB) ügyvezető igazgatója az Inflációs jelentést bemutató online sajtótájékoztatón csütörtökön.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink