Rokkantparkolóban a polgármester

[ad 1]

December 30-án délután fél háromkor a József Attila Gimnáziumnál található mozgássérült parkolóban állt a városi Ford, amit csak Farkas Éva Erzsébet polgármester szokott vezetni. A turpisságra olvasónk lett figyelmes, ő küldte a képeket. 

Fideszes hagyomány lehet, hogy sajátosan közlekednek a párt tagjai és a hozzá kötődő személyek. Tavaly márciusban Habony Árpád miniszterelnöki tanácsadó és Andy Vajna filmügyi kormánybiztos forgolódott zsákutcában és ment át a záróvonalon, mindezt biztonsági öv nélkül; dr. Hadik György az Erdei Ferenc téren parkol; ezeken a képeken pedig az látszik, hogy az autó, amelynek Farkas Éva Erzsébet polgármester a sofőrje, a mozgássérült parkolóban áll.

48328093

Nem látni a rokkant kártyát a szélvédő mögött

Figyelmetlenség? A Kresz nem tudása? Fideszes arrogancia?

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Megrongálták a földeáki konyha kerítését

Keressük azt – az egyelőre ismeretlen, – a személyt/személyeket, akik a hétvégén a Napközi konyha épületénél a Gagarin utca felől a 3D kerítéselemet megrongálta – írja felhívásában Hajnal Gábor polgármester.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink