Sakk: csapatgyőzelem még nincs, de tartják a hatodik helyet

[ad 1]

Két újabb fordulót játszottak le az NB1-es makói sakkozók. A Dunaharasztival döntetlenre végeztek, a Budapesti Titánoktól 7.5-4.5-re kikaptak. A telet a hatodik helyen töltik a tíz csapatos bajnokságban. 

Egyetlen őszi hazai fordulójukat november 29-én vívták a Dunaharasztival. Mihók, Tatár Kis, Leviczky, Balla, Péczely és Juhász döntetlent játszott, győzni Horváthnak, Nagy Hegyesinek és Hajnalnak sikerült. Sipos, Farkas és Szalai pont nélkül állt fel a táblától, a vége 6-6 lett.

Mikulás napján Budapestre utaztak a Titánok otthonába. Itt már Sinisa Saric is a csapattal tartott, ám nem sikerült győznie, ezt csak Szalai Kornél és Juhász Barbara mondhatja el magáról. Emellett öt döntetlen született, így 7.5-4.5 lett a végeredmény.

A csapat legközelebb február 28-án ül asztalhoz. Akkor a Pénzügyőr érkezik Makóra.

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Legyőzte a paksiakat a Makó FC

Egyórányi játék után 2-0-ra vezettek a hazaiak, a paksi erőfeszítések csak a szépítésre voltak elegendőek. A makóiak a középmezőnyben tartózkodnak a tabellán.

Tovább »

Gázolt a vonat Deszknél

Az Újszeged állomásról 19:07-kor Mezőhegyesre elindult személyvonat (37043) elgázolt egy embert Deszk közelében – adta hírül a Mávinform szombat este.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink