Sikeres volt a Jobbik IT akciója

[ad 1]

A Jobbik Ifjúsági Tagozata az elmúlt évek sikerein felbuzdulva idén is meghirdette nagyszabású jótékonysági akciósorozatát Tiszta szívvel elnevezéssel. 

Az elmúlt években az adományozóknak és lelkes tagságunknak köszönhetően több száz gyermek, család és idős ember karácsonyi ünnepét tudták szebbé varázsolni. Idén is ez volt a céljuk, hogy karitatív munkájukkal segítsenek rászoruló családokon, nem mellékesen pedig, hogy ezzel is példát mutassanak a fiatalok és kevésbé fiatalok számára.

A Jobbik IT munkája mindig is messze túlmutatott a politikai szerepvállaláson, hisz tevékenységükbe beletartoznak a kulturális, sport- vagy épp karitatív akciók is.

Mostani akciósorozatuk több részből állt: határon innen és túl településenként adomány- és ajándékgyűjtés a rászoruló magyar testvéreink számára, valamint különböző szociális és gyermekintézmények számára gyűjtés. Különböző önkéntes munkákat vállaltak, verseket, meséket olvastak fel, illetve az idén már negyedik alkalommal megrendezett jótékonysági báluk bevételéből családokat támogattak.

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

113 éve hunyt el Mikszáth Kálmán magyar író, újságíró, szerkesztő, országgyűlési képviselő.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink