Sikeres volt a „Kubatov-lista” frissítése Makón és Hódmezővásárhelyen

A makói-hódmezővásárhelyi választókerületben 20 ezren adták támogatásukat a Fidesz programjához – derül ki a Délmagyarország cikkéből.

Lázár János, a térség országgyűlési képviselője a szokásos kormánypárti paneleket adta elő az interjúban, azzal kiegészítve, hogy Makón 7 ezren támogatták programjukat. Farkas Éva Erzsébet, Makó polgármestere arról beszélt, ,,a választás tétje az, hogy Európa továbbra is az európaiaké, Magyarország pedig a magyaroké legyen.”

Másfél hete egyébként a Kúria kimondta: az EP választáshoz való induláshoz szükséges ajánlások leadása után is folyó adatgyűjtés

alkalmas arra, hogy megtévessze a választópolgárokat.

A Kúria szerint a Fidesz gyakorlata azért volt jogsértő, mert a választópolgárok nem tudták pontosan, mit írtak alá, vagyis Orbánék megtévesztették őket. Az Alkotmánybíróság viszont azt mondta, hogy

alkotmányellenes az elmarasztalás.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Több órás a várakozás Röszkén és Csanádpalotán

A Röszke autópálya-határátkelőhely mellett, megnövekedett a várakozási idő a Csanádpalota autópálya-határátkelőhely belépő oldalán is a személyforgalomban. Célszerű a közúti átkelőket igénybe venni – hívja fel a figyelmet a rendőrség.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

📺 Kövér László a titkosszolgálat vezetőinek: az ellenzék nemzetbiztonsági veszély, számítok a munkátokra ez ügyben

Kövér László házelnök arról beszélt tavaly egy zárt rendezvényen titkosszolgálati vezetőknek, hogy a magyar ellenzék jelenti a legnagyobb nemzetbiztonsági veszélyt, és közölte, hogy számít ennek kezelésében a szolgálatok munkájára – írja a Direkt36 egy birtokába került beszéd alapján.

Tovább olvasom »