Sikeres volt a „Kubatov-lista” frissítése Makón és Hódmezővásárhelyen

A makói-hódmezővásárhelyi választókerületben 20 ezren adták támogatásukat a Fidesz programjához – derül ki a Délmagyarország cikkéből.

Lázár János, a térség országgyűlési képviselője a szokásos kormánypárti paneleket adta elő az interjúban, azzal kiegészítve, hogy Makón 7 ezren támogatták programjukat. Farkas Éva Erzsébet, Makó polgármestere arról beszélt, ,,a választás tétje az, hogy Európa továbbra is az európaiaké, Magyarország pedig a magyaroké legyen.”

Másfél hete egyébként a Kúria kimondta: az EP választáshoz való induláshoz szükséges ajánlások leadása után is folyó adatgyűjtés

alkalmas arra, hogy megtévessze a választópolgárokat.

A Kúria szerint a Fidesz gyakorlata azért volt jogsértő, mert a választópolgárok nem tudták pontosan, mit írtak alá, vagyis Orbánék megtévesztették őket. Az Alkotmánybíróság viszont azt mondta, hogy

alkotmányellenes az elmarasztalás.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Szolidaritást vállaltak a JAG tanárai

Mint az ismert, ma, a pedagógusok világnapján kezdődtek azok a tiltakozások, amelyeket a pedagógus-szakszervezetek és a Tanítanék mozgalom felhívására szerveznek meg tanárok, diákok, szülők és a pedagógusokkal szolidaritást vállalók.

Tovább olvasom »