📺 Lakossági kérés volt az újfajta kerékpártároló

A főtér több pontján, így a megújult Deák Ferenc utcán is újfajta kerékpártárolókat helyeztek ki. Ezekre panaszkodott egy lakos a szerdai utcafórumon.

,,Gyalázatosak azok a kerékpárállványok, amiket felszereltek a piac környékén” – fogalmazott a férfi. Arra panaszkodott, hogy camping biciklit nem is lehet odarakni, mert beesik a rudak közé, ha pedig lejt az út, akkor kigurul.

Farkas Éva Erzsébet polgármester (Fidesz) és Siket Tibor, a Polgármesteri Hivatal innovációs irodájának vezetője elmondta, hogy ezek lakossági kérések voltak. Több közül lehetett választani, az volt a kérés, hogy a kisebbeket cseréljek le, mert elgörbíti a biciklik kerekét – így esett a választás ezekre az állványokra.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Megrongálták a földeáki konyha kerítését

Keressük azt – az egyelőre ismeretlen, – a személyt/személyeket, akik a hétvégén a Napközi konyha épületénél a Gagarin utca felől a 3D kerítéselemet megrongálta – írja felhívásában Hajnal Gábor polgármester.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

A Momentum szegedi politikusa szerint sem lehet kitermelni a makói gázt

A Momentum szegedi alelnöke, Halász Noémi, földtudományi szakember szerint a makói gázkitermelés sokkal nehezebb annál, mint ahogy Gulyás Gergely gondolja. A Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki Kormányinfón arról beszélt, hogy növelik a hazai gázkitermelést 1,5 milliárd köbméterről legalább 2 milliárd köbméterre, a mostani gázár mellett a makói palagáz kitermelése is megéri.

Tovább olvasom »