Sofőrt keres a városháza

[ad 1]

Úgy tűnik, az önkormányzati autóhasználattal kapcsolatban megfogadták a Jobbik javaslatát a Polgármesteri Hivatalban, mely szerint szükség lenne egy állandó sofőrre, hiszen gépjármű vezetői rutinnal, legalább érettségivel rendelkező sofőrt keresnek. Fontos, hogy bel- és külföldi utakra is alkalmas legyen az illető. 

Farkas Éva Erzsébet polgármester parkolási botrányát követően közleményt adott ki a Jobbik Makói Alapszervezete, melyben leírták: ,,a polgármesteri autó használatát csak akkor tartjuk elfogadhatónak, ha az hivatali ügyekben történik. Továbbá a nyáron történt baleset javítási költségének önrészét a kárt okozónak kellene rendeznie az önkormányzat felé. Reméljük ez megtörtént.

A parkolás körül kialakult helyzetből is az látszik, hogy szükség volna egy állandó sofőrre a hivatalnál, aki a polgármester szállítása mellett a hivatal munkáját is segítené. Így a további kellemetlen esetek is elkerülhetőek lennének.

A polgármester elismerte a szabálysértés elkövetését, ezért a bírságról szóló levelet neki kézbesítik ki, ami százezer forintról szól. Emellett az önkormányzat honlapján egy felhívást tettek közzé, melyben sofőrt keresnek. A jelentkezést február 15-ig lehet beadni egy önéletrajzzal, a jogosítvány fénymásolatával és a végzettséget igazoló irat másolatával.

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink