Soha nem látott képek Gaudi Mártontól

[ad 1]

Képkiállításra és beszélgetésre kérte fel az Interaktív Irodalmi és Művészeti Szalon Gaudi Mártont. A makói szobrász-festő a közönség előtt eddig nem bemutatott képeket állított ki, sőt mégy egy didzseridu nevű hangszeren is játszott.

DSCN0910

Az estet szervező Fáklya Mártát és Gaudi Mártont egy közös ismerősük mutatta be egymásnak, majd a hasonló témák és a szimpátia arra ösztönözte a háziasszonyt, hogy meghívja a művészt. Az összejövetel az ,,Életutak” sorozat keretében valósult meg. – Előzetes beszélgetéseink alatt sok minden kiderült, például, hogy Márton zenélni is tud. Ma az ausztrál bennszülöttek hosszúkás alakú fúvós hangszerén, a didzseridu játszik majd, de beszélgetünk pályafutásáról is – tudtuk meg Fáklya Mártától.

DSCN0907

Nem csak a zene miatt volt különleges a találkozó. A művész eddig a nagyközönség elől elrejtett festményeket hozott. – A makóiak inkább a realista képeket szeretik, ezek szürrealisták, remélem tetszeni fog nekik. Ezeket csak ismerőseim, családtagjaim látták – mesélte Gaudi.

A Makón élő és alkotó művészt sokan ismerik, ám ezen az összejövetelen új oldalát is megmutatta a képekkel és a hangszerrel.

[ad 2]

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

,,Sok ország ment már csődbe, amelyik a hadászatra erején felül költött, de még egy sem, amelyik az oktatásra.”

Tovább »

kapcsolódó cikkeink