📺 Sokba kerülne a régi makói idegosztály felújítása, de jó lenne tudni a pontos összeget

Tudjuk, hogy a felújítása sokba kerülne, de első körben legalább egy koncepció tervet érdemes lenne készíttetni, hogy lássuk pontos összeget, és a felhasználási lehetőségeket – fogalmazott Zeitler Ádám az egykori árvaház, majd idegosztály épülete kapcsán.

A Lonovics sugárúton lévő épület sok-sok éve üresen áll, télen-nyáron nyitott ablakokkal, folyamatosan romló állapotban. A Lokálpatrióták polgármesterjelöltje így fogalmazott:

,,Mi Lokálpatrióták megvizsgálnánk, hogy a felújítást követően méltó, modern és jól felszerelt idősek otthonát alakítsunk ki az épületben. Sajnos egyre több idős makói él egyedül, hiszen a gyerekek és unokák már nem itthon találták meg számításukat. A város közösségének nekik is segítséget kell nyújtania.”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

58 éve hunyt el Tamási Áron,  Kossuth-díjas magyar író. Leggyakrabban az ún. népi írók közé sorolják.

Tovább »

Közlekedő Tömeg: a tavalyinál is súlyosabb a MÁV járműhelyzete

A tavalyi mélypont után tovább csökkent a MÁV-Start üzemképes, a nem villamosított vasútvonalakat kiszolgáló dízel-motorvonatainak száma – írja közleményében a Közlekedő Tömeg Egyesület. A közérdekű adatigénylésére kiadott járműállományi adataiból kitűnik, a járműhiányra hivatkozva elrendelt vasútbezárások sem voltak képesek a MÁV dízeljármű-gazdálkodását konszolidálni.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink