Strand körúton mehetünk a Maros-partra

Több, eddig névvel nem rendelkező közterület kapott elnevezést. A Maros-parton kívül számos, Makó közigazgatási területén belül lévő útszakasz kapott nevet. 

A mentőknek, a postásoknak, az ott lakóknak is gondot okozott, hogy név nélkül, helyrajzi szám alapján azonosítottak több közterületet Makón. A képviselő-testület tegnap elfogadta azt a határozatot, melyben konkrét megnevezések találhatók ezekre vonatkozóan.

A Maros-parton ezentúl lesz Strand körút, Strand köz, Erdő köz, Vadászház utca, Zöldház utca, Csalitos dűlő, Tisztás köz, Nyárfa köz és Szélsőzug köz. Makó közigazgatási területén belül az alábbi nevekkel találkozhatunk: Ipari parki út, Királyhegyesi út, Rákosi út, Névtelen utca (Lesi szőlő területén), illetve Kemping út. A Központi Címregiszterbe december 31-ig kerülhetnek rögzítésre a nevek.

(fotó: Internet)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap témája: Megszavazták az egészségügy átalakításáról szóló törvényt

A háziorvosi ellátást és a szakápolást is érintő módosítást fogadott el az Országgyűlés szerdán az egészségügyi törvényen – számolt be az MTI. A háziorvosi és a védőnői ellátást, az alapellátási ügyeletet és a szakápolást is érintő törvénymódosítást fogadott el az Országgyűlés 136 igen, 56 nem és 1 tartózkodó szavazattal.

Tovább »

A nap idézete

218 éve született Damjanich János (Jovan Damjanić, Staza, ma Horvátország) honvéd vezérőrnagy, az aradi vértanúk egyike.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink