Strand körúton mehetünk a Maros-partra

Több, eddig névvel nem rendelkező közterület kapott elnevezést. A Maros-parton kívül számos, Makó közigazgatási területén belül lévő útszakasz kapott nevet. 

A mentőknek, a postásoknak, az ott lakóknak is gondot okozott, hogy név nélkül, helyrajzi szám alapján azonosítottak több közterületet Makón. A képviselő-testület tegnap elfogadta azt a határozatot, melyben konkrét megnevezések találhatók ezekre vonatkozóan.

A Maros-parton ezentúl lesz Strand körút, Strand köz, Erdő köz, Vadászház utca, Zöldház utca, Csalitos dűlő, Tisztás köz, Nyárfa köz és Szélsőzug köz. Makó közigazgatási területén belül az alábbi nevekkel találkozhatunk: Ipari parki út, Királyhegyesi út, Rákosi út, Névtelen utca (Lesi szőlő területén), illetve Kemping út. A Központi Címregiszterbe december 31-ig kerülhetnek rögzítésre a nevek.

(fotó: Internet)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Számítógép adomány kérhető rászoruló kisgyermekeknek

Számítógépeket kapnak gyermekek, teljesen ingyen, a digitális felzárkózást segítő céllal. A Mátrix Közhasznú Alapítvány esélyegyenlőséget biztosító támogatói programja révén hátrányos helyzetű családban élő, 10-14 év közötti gyerekeknek adományoz komplett (használt, de még jó állapotú) számítógépet vagy laptopot vagy tábla pc-t vagy más okos készüléket. 

Tovább »

kapcsolódó cikkeink