Strand körúton mehetünk a Maros-partra

Több, eddig névvel nem rendelkező közterület kapott elnevezést. A Maros-parton kívül számos, Makó közigazgatási területén belül lévő útszakasz kapott nevet. 

A mentőknek, a postásoknak, az ott lakóknak is gondot okozott, hogy név nélkül, helyrajzi szám alapján azonosítottak több közterületet Makón. A képviselő-testület tegnap elfogadta azt a határozatot, melyben konkrét megnevezések találhatók ezekre vonatkozóan.

A Maros-parton ezentúl lesz Strand körút, Strand köz, Erdő köz, Vadászház utca, Zöldház utca, Csalitos dűlő, Tisztás köz, Nyárfa köz és Szélsőzug köz. Makó közigazgatási területén belül az alábbi nevekkel találkozhatunk: Ipari parki út, Királyhegyesi út, Rákosi út, Névtelen utca (Lesi szőlő területén), illetve Kemping út. A Központi Címregiszterbe december 31-ig kerülhetnek rögzítésre a nevek.

(fotó: Internet)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

15 éve hunyt el Ács Károly (eredeti neve: Kovács Károly) Híd-díjas magyar költő, műfordító, szerkesztő.

Tovább »

Legalább 25 támogatót keres a Makói Csípős

Oldalunk célja a 2015-ös megalapítás óta Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Ezek a célkitűzések veszélybe kerültek, így számítunk azon Olvasóink támogatására, akik fontosnak tartják, hogy működjön Makón kormányfüggetlen sajtóorgánum.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink