Sűrűbben ellenőriznek a makói piacnál

A makói piac oldala felhívta rá a figyelmet, hogy a bejáratokat hagyjuk szabadon és fokozattabban figyelik majd a szabályok betartását.

Azt írták, sűrűn fogják ellenőrizni a piac bejáratát és szabálysértés esetén a hatóságot értesítik. Kitértek a Hajnal utcai táblákra is.

Való igaz, piacos napokon a közlekedés és parkolás nem egyszerű a piac bejáratainak környékén. Amikor pár éve átalakították az egész Deák Ferenc utcát, a városvezetés azt mondta, hogy több parkoló lett, mint volt – bár ez nem látszik a szerdai, pénteki és vasárnapi napokon.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

8 éve hunyt el Juhász Ferenc, a Nemzet Művésze címmel kitüntetett, kétszeres Kossuth-díjas és József Attila-díjas magyar költő, szerkesztő, a Digitális Irodalmi Akadémia alapító tagja.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink