📺 Szabálytalan kamionokat büntettek az M5-ösön és az M43-ason

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának járőrei fokozott ellenőrzést tartottak az M43-as és az M5-ös autópályán a szabálytalanul előző tehergépkocsi-vezetők kiszűrése érdekében.

A 2022. április 12-én megtartott ellenőrzés során az egyenruhások 5 óra alatt nem kevesebb, mint 20 szabályszegővel szemben intézkedtek. A vétkes járművezetők több, mint fele már a helyszínen POS terminálon keresztül befizette a bírság összegét.

Az összehangolt intézkedéssorozatot a Készenléti Rendőrség Légirendészeti Szolgálata is segítette.     

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság megyeszerte a szabályosan közlekedők védelme érdekében a jövőben hasonló ellenőrzéseket tervez.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

📺 Varga Ferenc: Nonszensz, hogy egy kukásautón dolgozó sokkal többet keres, mint egy kezdő pedagógus

“Láthatjuk, hogy a kormány folyamatosan azzal hakzinik, hogy majd a következő három évben 10-10 százalékkal megemeli a bérüket. De azt gondolom, hogy nonszensz az, nem lenézve a szakmát, hogy egy kukásautón dolgozó sokkal többet keres, mint egy kezdő pedagógus, aki a jövő nemzedékét neveli gyakorlatilag” – mondta Varga Ferenc, a Jobbik országgyűlési képviselője az N1TV Képviselő vágta című műsorában.

Tovább olvasom »