Szalonnát, kolbászt, joghurtot loptak Palotán – elkapták őket

[ad 1]

Élelmiszereket és használati tárgyakat tulajdonított el egy csanádpalotai ingatlanból az a két nő, akit a helyszín közelében fogtak el a makói rendőrök. Lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás ellenük.

Az egyik csanádpalotai ingatlanba az ablak benyomásával jutott be egy apátfalvi és egy helybéli nő február 14-én, 19 óra 30 perc körüli időben. A két gyanúsított a lakóházból többek között szalonnát, házikolbászt, fagyasztott hústerméket, joghurtot, női lábbelit és tusfürdőt tulajdonított el. A bűncselekményt egy férfi észlelte és telefonon bejelentést tett a rendőrségre. Az ingatlantól néhány méterre a kiérkező rendőrök a két nőt elfogták, az eltulajdonított élelmiszereket és használati tárgyakat lefoglalták.

A feltételezett elkövetők gyanúsítotti kihallgatásuk során elismerték a terhükre rótt bűncselekmény elkövetését. Ellenük lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Makói Rendőrkapitányság.

(police.hu, fotó: illusztráció)

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Varga Ferenc: elég volt!

Rekordsebességgel fogadta el a kormány a katásokat ellehetetlenítő törvényjavaslatot, amelyet tegnap a rezsicsökkentés csökkentésével koronázott meg – emlékeztet oldalán a Jobbik Csongrád-Csanád megyei képviselője.

Tovább olvasom »

A természetvédők szerint a makói palagáz kitermelése tönkretenné az Alföld vízkincseit

A nem-hagyományos földgáz, palagáz feltárása és kitermelése végzetes hatással lehet az Alföld vízellátására. Az energiafüggetlenség növeléséhez a teljes hazai fosszilisenergia függőség csökkentése szükséges, ehhez az uniós vagy hazai közpénzeket energiatakarékossági – és hatékonysági, továbbá megújuló energiás fejlesztésekre kellene költeni – emlékezteti a hazai döntéshozókat a Magyar Természetvédők Szövetsége (MTVSZ).

Tovább olvasom »