📺 Szarvas fideszes polgármestere: Nem rakom a számba, az nőnek jobban áll

Szexista beszólással oktatta ki a jegyzőt Szarvas fideszes polgármestere a képviselőtestületi-ülésen. Az Ellenvélemény Szarvas nevű Facebook-oldalon közölt videórészlet szerint a mikrofonhasználat, és a hangerő témáján húzta fel magát Babák Mihály.

“Maga engem nem hall?! Hát, ne haragudjon meg, de nem rakom a számba. Ez nőnek jobban áll, mint nekem, úgyhogy nem csinálom,”

– vágta oda.

Saját frappánsnak hitt poénja annyira bejött a polgármesternek, hogy elsütötte még egyszer:

“azt maga csinálja, az nem az én asztalom.”

Aztán még adott egy jó tanácsot a nőnek, aki nem hallja őt jól: „Erzsike, akkor lehet fülorvoshoz kell menni, nem tudom.” Ezen is jót mulatott több képviselővel együtt.

Babák: Elnézést, kutya bunkó voltam

“Elnézést kérek, kutya bunkó voltam, akik ismernek tudják, hogy nem ilyen a modorom.”

– ezt nyilatkozta az ATV-nek a polgármester. Azt mondta, hogy bár ott a helyszínen nem sérelmezték a beszólását, az “nagyon ostoba” volt a részéről.

Babák a csatornának azt is mondta, hogy a beszólása előtt úgy hallotta, mint a képviselőnő azt mondta volna, hogy tegye közelebb a mikrofont, és ha másként nem megy a hangosítás, azt tegye a szájához vagy a szájába.

Ez azonban nem hallható az ülés közzétett hangfelvételén, amit a polgármester is elismert. Babák állítása szerint az omonózus utáni napon mikrofonokat szereztek be, hogy ezentúl mindent jól halljanak az üléséken résztvevő képviselők.

Babák végül szt mondta, hogy szokott ugyan viccelődni, de ez nem az ő stílusa, mindenkitől elnézést kér, akit megbántott az ostoba megjegyzésével.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink