📺 Szegedi anya, lánya és fia futtatott lányokat

A két nő az ország területén kényszerített prostitúcióra magyar nőket, akiktől a bevételt elvették. Az asszony fia kriptovalutába fektette az elvett pénzeket.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Nemzetközi Bűnözés Elleni Főosztály IV. Bűnüldözési Osztály emberkereskedelem bűntettének gyanúja miatt folytat eljárást T. Tímea és társai ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 45 éves szegedi nő és 26 éves lánya, M. Valéria magyar nőket vett rá arra, hogy prostitúciós tevékenységet végezzenek Magyarország területén – Szegeden, Budapesten és alkalmanként nagyobb vidéki városokban. A prostitúciós tevékenység végzéséhez lakásokat béreltek és megszervezték az utazásukat. A kiszolgáltatott helyzetbe került nőknek meghatározták, hogy hol fogadják az ügyfeleket és a minimális napi bevétel összegét is. Az így megszerzett illegális jövedelmük jelentős részét elvették tőlük.

A bűncselekmény elkövetésében segédkezett az asszony fia, M. Richárd is, aki a gyanú szerint 2021 augusztusa előtt a kizsákmányolt nőktől elvett pénzeket azért, hogy a hatóságok elől elrejtse, kriptovalutába fektette be.

A KR NNI nyomozói 2022. március 22-én 6 órakor egyszerre négy helyszínen hajtottak végre kutatást Szegeden, amelyek eredményeként több mint 1 millió Ft készpénzt, több mobiltelefont, táblagépeket, laptopokat, adathordozókat, továbbá zálogjegyeket és a prostituáltak bevételeit tartalmazó jegyzeteket foglaltak le.

A bűncselekményből szerzett vagyonból a gyanúsítottak vásároltak két gépkocsit mintegy 20 millió Ft értékben és egy 26 millió Ft értékű lakást is. A nyomozók vagyonvisszaszerzési eljárás során az ingatlant zár alá vették, a járműveket lefoglalták.

A KR NNI nyomozói T. Tímeát és M. Valériát őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására emberkereskedelem és más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt. M. Richárdot pénzmosás megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

75 éve született Kishonti Ildikó (született: Schnur Ildikó) magyar színésznő.

Tovább »

Az emberek elkezdték felhalmozni az élelmiszert, lejárhat az árstop

A múlt hétvégén nemcsak a szokásos nagybevásárlást végezték el az emberek, hanem az árstopos termékekből is többet vásároltak, elkezdtek felhalmozni, mivel senki sem tudja, hogy a jövő héttől megszűnik-e az árstop, amelynek hatására hatalmasat drágulnának ezek a termékek – írja a Portfolio.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Vizsgálják a Tisza és a Maros gátrendszerét

A Tisza és a Maros alsó szakaszának településeket, ipari és mezőgazdasági területeket és nem utolsó sorban emberéleteket is védő, 80 kilométeres gátrendszerét vizsgálják a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) kutatói roncsolásmentes módszerekkel – tájékoztatta a felsőoktatási intézmény közkapcsolati igazgatósága az MTI-t.

Tovább olvasom »