📺 Szegedi gyermekfogorvosra is szavazhatunk a K&H jövő gyógyítói közönségszavazásán

Elstartolt a K&H jövő gyógyítói díj közönségszavazása: a www.khgyogyvarazs.hu oldalon 9 jelölt közül 3 kategóriában döntheti el a nagyközönség, ki legyen az a 3 orvos, aki megkapja a program közönségdíját és az ezzel együtt járó 1,3 millió forintot. A rezidens kategóriában Dr. Veres Andrea gyermekfogorvosra is lehet szavazni, aki a Szegedi Tudományegyetem Fogászati és Szájsebészeti Klinikáján dolgozik.

A K&H gyógyvarázs 20. évfordulója alkalmából a 40 év alatti gyermekorvosok számára meghirdetett K&H jövő gyógyítói pályázat nagyon népszerű volt a fiatal gyógyítók körében: 81 jelentkezés érkezett a felhívásra. A pályázók 3 kategóriában adhatták be pályázatukat: házi gyermekorvos, gyermekgyógyító szakorvos, illetve rezidens.

Az orvosok utánpótlása, a jövő gyógyítói az elkövetkezendő évtizedekben a jelenleg szakképzésben részt vevő rezidensek lesznek, így hozzáállásuk, szaktudásuk még hosszú időn keresztül elkíséri a gyermekegészségügyet. A fiatalos lelkesedés, az új eljárások iránti kíváncsiság, a kedves hozzáállás jellemzi mindhárom jelöltet, akikre a gyermekgyógyító rezidens kategóriában voksolhatnak. A jelöltek között van Dr. Veres Andrea gyermekfogorvos is, aki a Szegedi Tudományegyetem Fogászati és Szájsebészeti Klinikáján dolgozik. Szavazni itt lehet.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

91 éve hunyt el Ferenczi Sándor orvos, pszichoanalitikus, a magyar pszichoanalitikai iskola megteremtője.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink