Szegedi hamburgerest vertek meg Erdogan testőrei, miután bemutatott neki

Vasárnap, az államalapítási ünnep alkalmából Budapesten járt Recep Tayyip Erdoğan török elnök. Bán Tamás politikai aktivista, egy szegedi hamburgerező tulajdonosa egy cukrászdából kilépve észrevette, hogy a közeli hotelnél emberek csoportosulnak, és kilép az ajtón maga Erdoğan elnök.

Tamás ekkor a kurd nép ellen elkövetett véres atrocitások miatti haragjában két kezét felemelve bemutatott Erdoğannak. A következő percekben mintegy féltucat, testőr-szerű figura leteperte, egy kerítéshez szorították, majd a földre vitték, és térdeltek többször is a hátába, a veséjébe és a fejére is – mesélte a történteket a Mércének.

Tamás elmondása szerint pár perc után megjelent 3-4 TEK-es, akik némi dulakodás árán megpróbálták kimenteni Tamást, ám a törökök nem akarták abbahagyni a bántalmazást. Végül megérkezett az erősítés, így sikerült Tamást egy rendőrautóba tenni, ahol – elmondása szerint – rokonszenvesen bántak vele a rendőrök.

A magyar férfinek egyébként nincs semmilyen kurd kapcsolata, nincsenek kurd barátai, mindössze a kisebbségek elnyomása bőszíti fel – ezt már a Blikknek nyilatkozta.

(Fotó: Facebook)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink