Szerszámokat, táskát, kapudíszeket lopott és egy makói vendéglő bejáratát is megrongálta

Kerti szerszámokat, kézi táskát, kapudíszeket lopott és egy helyi vendéglő bejáratát is megrongálta egy férfi Makón. A rendőrök gyanúsítottként kihallgatták.

A megalapozott gyanú szerint egy 36 éves csanádpalotai férfi 2022. augusztus 28-án éjszaka bemászott egy makói ingatlan udvarára, ahonnan többek között egy fűkaszát és sövénynyírót lopott el, mintegy 200 ezer forint értékben. A rendőrök rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőt, akit elfogtak és előállítottak a Makói Rendőrkapitányságra. A nyomozók megállapították, hogy a férfi 2022. júliusa és augusztusa között egy kézitáskát és több kapudíszt ellopott, egy helyi étterem bejárati ajtaját pedig megrongálta.

A gyanúsított ellen lopás és rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A csanádpalotai férfit őrizetbe vették és indítványozták letartóztatását.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink