A Hagymafesztivál miatt már szerda reggel lezárások kezdődnek Makón

Holnaptól teljes útzár lesz a főtéren a két körforgalom között. A hétvégi lezárások a Csipkesor mögötti részt és a gimnázium, sportcsarnok előtti útszakaszokat is érintik.

Szeptember 7-én 8 órától szeptember 12. 14 óráig teljes útzár lesz a Széchenyi téren, a főtéri két körforgalom közötti szakaszon.

Szeptember 8-tól 11-ig a főzőverseny miatt lezárják a Keri konyha mögötti parkolót. A főzőverseny alatt, szeptember 10-én lezárják a Csipkesor mögötti útszakaszt. A korlátozás nem érinti a garázssort, a lezárás utána lesz.

Szptember 9-én 20 órától 23 óráig lezárják a Széchenyi téri körforgalomtól a buszpályaudvar felé vezető utat mindkét irányban, a Csanád vezér tér Hollósy Kornélia és a Kecskeméti Ármin utca csomópontja között. A sportcsarnok, a gimnázium előtt, a Csanád vezér téren és a József Attila utca érintett szakaszán megállni tilos.

A fesztivál nyitó programja a lovas felvonulás, szeptember 9-én 16:30-kor indul. Ennek útvonala: városháza elől indul – Hunyadi utca – Kálvin utca – Szegedi utca – főtér. A felvonulát a rendőrségi biztosítja.

A Hagymafesztiválra jön a Kozmix, az R-GO, a Margaret Island és pótolják az augusztus 20-i tűzijátékot is. A részletes program itt található.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

📺 Ledes közvilágítást építenek ki egész Kiszomboron

A község ezzel a beruházással próbál spórolni, számításaik szerint öt éven belül megtérül – derült ki a keddi testületi ülésen. Elfogadták Bajnóczi János költségcsökkentési javaslatait is és árajánlatot kérnek a mártélyi üdülő tetőszerkezetének felújítására.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink