Színes programokkal telt a 100 éves Návay iskola diáknapja

A nap nagyon izgalmasan telt. A szervezők tervei, hogy mindenki a saját döntése alapján látogathatta meg az állomásokat és kötöttségektől mentesen töltheti a napot, remekül beváltak. A diákok rendkívül aktívak voltak, élvezték a programokkal teli napot – tájékoztatta a Makói Csípőst a HSZC Makói Návay Lajos Technikum és Kollégium.

Az osztályok bemutatkozása, mint mindig, most is rendkívül jó hangulatot teremtett. Ezután a diákoknak az iskola területén lévő állomásokon 9 vicces, érdekes és kihívást jelentő feladatot kellett teljesíteni. A legaktívabb osztályok jutalmat kaptak.

Akik pedig úgy döntöttek, szabadabban töltik a napot, a szervezők által kialakított zónákba mehettek: pl. a moziszobába, csocsózni, pingpongozni, vagy számítógépes versenyen, esetleg szkanderben mérhették össze az erejüket.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

232 éve született Gróf Széchenyi István író, polihisztor, közgazdász, a Batthyány-kormány közlekedési minisztere, a „legnagyobb magyar”.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink