Szünetel a járdaprogram, útfelújítás, parkolóépítés Makón

Az ezekre elkülönített összegeket tartalékba helyezik a jelenlegi gazdasági helyzet miatt – derült ki a mai rendkívüli testületi ülésen. Összesen 200 millió forint átcsoportosításáról van szó.

A város honlapjára feltöltött anyag szerint a hajléktalanszálló felújítására 77 millió forint, közutak fejlesztésére 70,5 millió forint, parkoló kialakítására 6,5 millió forint, járdaprogramra 46 millió forint áll rendelkezésre.

Az előterjesztésben azt írják: ,,Tekintettel az orosz-ukrán háború gazdasági hatásaira, a jelenlegi gazdasági helyzetre, javaslom, hogy a képviselő-testület döntsön akként, hogy a fent megjelölt összegek kerüljenek átcsoportosításra a [költségvetési] Rendelet általános tartalék sorára, úgy, hogy a képviselő-testület azok felhasználásáról a 2022. évi adóbevételek szeptember 15. napját követő beérkezése után dönt.”

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink