Szünetel a járdaprogram, útfelújítás, parkolóépítés Makón

Az ezekre elkülönített összegeket tartalékba helyezik a jelenlegi gazdasági helyzet miatt – derült ki a mai rendkívüli testületi ülésen. Összesen 200 millió forint átcsoportosításáról van szó.

A város honlapjára feltöltött anyag szerint a hajléktalanszálló felújítására 77 millió forint, közutak fejlesztésére 70,5 millió forint, parkoló kialakítására 6,5 millió forint, járdaprogramra 46 millió forint áll rendelkezésre.

Az előterjesztésben azt írják: ,,Tekintettel az orosz-ukrán háború gazdasági hatásaira, a jelenlegi gazdasági helyzetre, javaslom, hogy a képviselő-testület döntsön akként, hogy a fent megjelölt összegek kerüljenek átcsoportosításra a [költségvetési] Rendelet általános tartalék sorára, úgy, hogy a képviselő-testület azok felhasználásáról a 2022. évi adóbevételek szeptember 15. napját követő beérkezése után dönt.”

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Lángszórós Alakulat: milliók mentek el városi rendezvényekre, de a Makó FC tönkretevői bujkálnak

Eddig úgy gondoltuk, hogy nem feladatunk a politikába beleszólni, de a politika beleszólt a csoport életébe. Sajnos városunk vezetése nem képes felelősséget vállalni, sem önállóan dönteni olyan kérdésekben, melyek meghatározzák a városban élők jövőjét – fogalmaztak oldalukon a makói Lángszórós Alakulat tagjai.

Tovább olvasom »