Szünetelni fog az ügyfélfogadás a járási hivatalban

Október 16-án, pénteken adják át az új ügyfélszolgálatokat Makón és Hódmezővásárhelyen. A technikai átállás miatt mindkét járási hivatalban rövid ideig szünetel az ügyfélfogadás.

24924252

Hódmezővásárhelyen, a járási hivatal költözéséből és az  informatikai szerelési munkálatokból adódó technikai zárva tartás 2015. október 9. – 2015. október 12-ig tart. Hétfőn, október 12-én, az új épületben az informatikai rendszer tesztüzeme zajlik majd, így az ügyfélfogadás aznap még szünetel. A korábbi nyitva tartás szerinti ügyintézés 2015. október 13-án, kedd reggeltől már az új helyen, 6800 Hódmezővásárhely Ady Endre u. 14. szám alatt folytatódik. A járási hivatalnak otthont adó, megújult épület és benne az új, 14 munkaállomásos kormányablak hivatalos átadására október 16-án kerül sor.

Makón, a kormányablak kialakításával összefüggő informatikai szerelési munkálatok miatt az ügyfélfogadás 2015. október 13-án, kedden, és október 14-én, szerdán szünetel majd. 2015. október 15-én csütörtök reggeltől a korábbi okmányiroda helyén már a kormányablak várja az ügyfeleket. A hivatalos átadás itt is október 16-án lesz.

(fotó: archív)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Top Employer 2022 díjat nyert a Lidl Magyarország

A Lidl Magyarország első alkalommal került be a Top Employer minősítéssel rendelkező vállalatok közé. A díjjal a független “Top Employers Institute” azokat a munkáltatókat ismeri el világszerte, akik kiemelkedő munkavállalói körülményeket biztosítanak – közölte a vállalat a héten.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink