Szünetelni fog az ügyfélfogadás a járási hivatalban

Október 16-án, pénteken adják át az új ügyfélszolgálatokat Makón és Hódmezővásárhelyen. A technikai átállás miatt mindkét járási hivatalban rövid ideig szünetel az ügyfélfogadás.

24924252

Hódmezővásárhelyen, a járási hivatal költözéséből és az  informatikai szerelési munkálatokból adódó technikai zárva tartás 2015. október 9. – 2015. október 12-ig tart. Hétfőn, október 12-én, az új épületben az informatikai rendszer tesztüzeme zajlik majd, így az ügyfélfogadás aznap még szünetel. A korábbi nyitva tartás szerinti ügyintézés 2015. október 13-án, kedd reggeltől már az új helyen, 6800 Hódmezővásárhely Ady Endre u. 14. szám alatt folytatódik. A járási hivatalnak otthont adó, megújult épület és benne az új, 14 munkaállomásos kormányablak hivatalos átadására október 16-án kerül sor.

Makón, a kormányablak kialakításával összefüggő informatikai szerelési munkálatok miatt az ügyfélfogadás 2015. október 13-án, kedden, és október 14-én, szerdán szünetel majd. 2015. október 15-én csütörtök reggeltől a korábbi okmányiroda helyén már a kormányablak várja az ügyfeleket. A hivatalos átadás itt is október 16-án lesz.

(fotó: archív)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Pénteken a borászok 10 napra ismét Szegedre költöznek

Két év kihagyás után újra lehet koccintani Magyarország legnagyobb és leghosszabb borfesztiválján, mely a 10 napos Szeged Napja Ünnepségsorozat részeként egyet jelent a finom borokkal, a gasztronómiai specialitásokkal, a magyar kézművesipar remekműveivel, a szuper koncertekkel, a felejthetetlen élményekkel és a rég nem látott barátokkal.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink