Szuperfertőző eseménnyé nyilvánították a foci EB döntőjét

A Wembley Stadionban tartott döntőn annyian fertőződtek meg koronavírussal, hogy szuperfertőző eseménnyé nyilvánították – írja a 444.huCNN-re hivatkozva.

A Public Health England adatai szerint a július 11-én megrendezett döntőre 2295 olyan ember érkezhetett, akik már akkor hordozták a vírust ezzel további 3404 embert megfertőzve. Összesen 67 ezren voltak a stadionban. A Public Health England orvosi igazgatóhelyettese szerint az EB egy különleges esemény volt, és valószínűleg a jövőben nem lesz ehhez hasonló szuperfertőző esemény, de azért jól mutatja, hogy milyen könnyen terjedhet a vírus.

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Négy éve nincs szülészet Makón

Hogy szünetel a fekvő szülészet-nőgyógyászati osztály Makón, az a nyilvánosság számára a 2020. március 25-i testületi ülésen derült ki. Mindezt a veszélyhelyzetre való tekinttel Dr. Kallai Árpád főigazgató rendelte el. Ez az állapot azóta sem változott.

Tovább olvasom »