Szürreális: az életmentéstől 100 méterre folyt a mulatozás a csanádpalotai városnapon

Mint azt előző cikkünkben megírtuk Csanádpalotán az idei városnapon szeptember 23-án sajnálatos motoros baleset történt igen furcsa körülmények között. Információink szerint a rendőrségi vizsgálat még zajlik, a súlyos sérültek még mindig kórházban vannak.

Valóban csak egy hajszálom múlott két ember élete. A balesetet követően mentőautók, egy mentőhelikopter, tűzoltók és rendőrök lepték el a helyszínt, amely alig 100 méterre volt a városnap központi helyszínétől és persze a motoroztatás annak keretein belül zajlott.

Órákig küzdöttek a szakemberek a két sérült életéért, csak sokára sikerült őket annyira stabilizálni, hogy szállítható állapotba kerüljenek. Mindez a körülmény egyáltalán nem zavarta a rendezvény szervezőit.

Az életekért való küzdelemmel párhuzamosan folytatódott a mulatozás a főtéren, ami teljesen szürreális. A város egyik polgára súlyosan megsérült, de az önkormányzat képviseletében jelen lévő városvezetőket ez mit sem zavarta. Képviselők vetélkedtek a csizmadobálásban és hajnalig szólt a zene, mintha semmi sem történt volna.

Persze azután ment a sárdobálás, hogy ki miatt történt mindez. Érthető, hogy a városnap a mulatságról szól, de valószínűleg minden jóérzésű ember, nemhogy egy felelős városvezető lefújta volna az eseményt és együttérzéséről, támogatásáról biztosította volna a sérülteket.

Mindezt a mai napig nem tették meg, sőt az önkormányzat facebook oldalára még a szerencsétlenül járt motoros (egy korábbi) képe is felkerült, ami egészen ízléstelen a történtek fényében. Úgy tesznek mintha minden a legnagyobb rendben zajlott volna le, pedig ez a legkevésbé sem igaz. Emberségből ismét elégtelenre vizsgáztak, mint már oly sokszor eddig is.


Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink