Taktikai képzést kaptak a makói és térségi polgárőrök

A Marosmenti Polgárőrség szervezésében újabb képzést tartottak a hétvégén Makón.

A képzéssorozat megelőző alkalmain, közlekedésbiztonsági és bűnmegelőzési előadást hallgathattak meg a polgárőrök a makói rendőrkapitányságon. A hatékonyabb szolgálatellátás érdekében, ezúttal intézkedéstaktikai képzésre is sor került Szögi Dániel főtörzszászlós segítségével – számolt be róla a megyei polgárőrség honlapja.

Ezt követően megtörtént intézkedések jogszabályi hátterét elemezte, illetve válaszolt a jelen lévő kiszombori és csanádalberti polgárőr egyesületek tagjainak kérdéseire Polgárdi Róbert őrnagy. Vendégeik voltak még Lengyel Attila alezredes, valamint Vörös Ádám őrnagy.

(Fotó: Bartos Zsuzsanna/csmpszsz.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Szalagot kaptak a makói Kerisek is

Február 8-án a Keri szakképző iskola tanulóinak tűzték fel a végzősöknek hagyományosan járó kék szalagot, annak jelképeként, hogy képzésük utolsó szakaszába léptek.

Tovább »

A nap idézete

60 éve született Détár Enikő, a Magyar Érdemrend lovagkeresztjével kitüntetett Déryné-díjas magyar színésznő, szinkronszínész, előadóművész.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink