Lángszórós Alakulat: nem felejtjük el, hogy mit tettek a csapatunkkal 2022 őszén

Véget ért az idei labdarúgó szezon, a makói Lángszórós Alakul évet értékelt oldalán. A drukkerek keményen kritizálták a tulajdonosokat és a városvezetést és kijelentették, hogy nem felejtenek.

Felidézték: vavaly ilyenkor az NB3 ötödik helyét ünnepeltük Balassagyarmaton, akkor még azt gondolván, talán a következő szezon még jobb lesz. Nagy lendülettel indultak neki a szezonnak, amely sajnos számukra hamar véget ért – mint az ismert, a fideszes városvezetés bejelentette, hogy spórolás miatt bezárják a stadiont, erre a csapat visszalépett az NB3-as bajnokságtól.

A drukkerek szerint a tulajdonos az egész NB3 összeomlásáról beszélt, de azóta bebizonyosodott, hogy a Makó FC-n kívül egy csapat volt, aki nem vészelte át ezt az időszakot. A Lángszórós szerint lett volna megoldás, támogatás, de a vezetés megadta magát.

Emlékeztetnek arra is, hogy nem volt jelen, amikor a Lángszóró és még több mint 100 makói futball szerető ember elbúcsúzott könnyek között a csapattól. Hozzátették:

,,Nem csak ő. Az előtte még mosolyogva Lázár oldalán szelfiző városvezetők és a csapatot addig a percig támogató szponzorok se voltak hajlandóak megjelenni egyszer sem azóta egy mérkőzésen se. Úgy tűnik, ha már nem magas szinten játszák itt a focit akkor már nem is olyan menő kijárni. Ezt bizonyítja az is, hogy pénteken még tudtak pózerkedni a Pick-Szeged kézimeccsen, de szombaton már sajnos pont nem volt idejük lejönni a szezonzáró meccsre, ahol fiataljainknak és a női csapatunknak is érmet akasztottak a nyakukba.”

Írtak arról is, hisznek abban, hogy a makói foci ismét felemelkedik megérdemelt helyére és ők nem csak akkor lesznek ott, amikor már ott vannak, hanem az addig vezető rögös úton is. Azonban ha ismét ott lesz a makói foci a legjobbak között, nem akarnak meglátni senkit egyik meccsen se azok közül, akiknek ehhez az egészhez közük van.

,,Mi nem felejtünk, akkor sem fogjuk elfelejteni azt, mit tettek a csapatunkkal 2022 őszén, mit tettek azokkal a játékosokkal akik már otthonukként szerették ezt a várost és büszkén öltötték magukra a Makó mezt.”

Remélik, hogy a következő szezont már egy új tulajdonossal fogják megkezdeni. A lángszórósok külön gratuláltak azoknak a volt játékosainknak, akik a Vásárhely színeiben éremmel a nyakukban zárták a szezont.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink