Talált bankkártyával akart fizetni többször is

Egy pénztárcát talált az utcán, a benne talált bankkártyával pedig többször akart vásárolni a csongrádi nő.

Kiskunfélegyházán talált egy 34 éves csongrádi nő az utcán egy pénztárcát még 2021. december 6-án, benne személyes iratok és egy bankkártya volt. Az asszony úgy gondolta kihasználja a szerencsés alkalmat és vásárol a kártyával. A bankkártyát három alkalommal akarta felhasználni, mely során egyszer sikeres tranzakciót hajtott végre az egyik dohányboltban.

Mivel a sértett letiltotta a kártyát, így a nő további vásárlásai meghiúsultak. Ezután az egyik kukába dobta a kártyát, majd a buszpályaudvarra ment, ahol leadta az iratokat, majd felszállva az egyik buszra hazament.

A lopás miatt folytatott nyomozást a kiskunfélegyházi rendőrök befejezték és az iratokat megküldték az illetékes ügyészségnek.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

73 éve született Rakovszky Zsuzsa, Kossuth-díjas magyar író, költő, műfordító; a Digitális Irodalmi Akadémia alapító tagja.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink