📺 Tavaszi nagytakarítás lesz a kiszombori határban

Április 22-én (szombat) közös, nagy szemétszedésre hívja az önkénteseket a Kiss Mária Hortensia Honismereti Kör. Jelentkezhetnek egyének, családok, szervezetek és intézmények is.

Jelentkezni a kzhonismeretikor@gmail.com címen, messengeren,vagy a 30/499-8686-os telefonszámon lehet. Kizárólag olyan hulladék gyűjthető, ami kézzel, kesztyűben biztonságosan szedhető, így kiesik a körből az építési törmelék, gyógyszer, alkatrész, elektronikai berendezés, gumi, bútorok.

A TeSzedd! hazánk legnagyobb önkéntes hulladékszedési mozgalma, idén már 11. alkalommal szervezik meg az Energiaügyi Minisztérium támogatásával. Az egész országra kiterjedő kampány célja, hogy az önkéntesek közösen varázsolják szebbé környezetünket.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Már a makói Sparban is elérhető a Munch-ételmentés

Féléves tesztelést követően mostantól valamennyi SPAR és INTERSPAR áruházban bekapcsolódhatnak a vevők a tudatos élelmiszermentés folyamatába a Munch-applikációval, amelyen keresztül akár 66 százalékkal olcsóbban, gyorsan és kényelmesen juthatnak hozzá jó minőségű élelmiszerekhez – írja közös közleményében a SPAR Magyarország és a Munch Europe.

Tovább »

📺 Makói nagycsoportos ovisok a biztonságos közlekedéssel ismerkedtek

Május 16-án indított útjára egy 10 állomásos road-showt a KTI Magyar Közlekedéstudományi és Logisztikai Intézet, az Építési és Közlekedési Minisztérium támogatásával. Ennek részeként nagycsoportos óvodások számára szerveznek közlekedésbiztonsági programokat, ma a hetedik helyszínre érkeztek, Makóra.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink