Tavaszra kész lesz a maroslelei bölcsőde

Szigetelés, nemes vakolat felkerült, nyílászárók a helyén, kapcsolók, dugaljak és lámpatestek felszerelése is megtörtént, festés folyamatban – számolt be róla Drimba Tibor.

Maroslele polgármestere közösségi oldalán tudatta: sajnos a megbetegedések az építőipart sem kímélték, de derekasan helytálltak a szakemberek. Reményeik szerint jövő tavaszra birtokba vehetik a gyerekek. Ezzel egyidejűleg a hátsó udvart is kitakarították, tavasszal kezdődhet a régi és új játékeszközök letelepítése.

Az óvoda korszerűsítése és a bölcsőde megépítése összesen 182 millió forintos, 100%-os támogatással pályázati forrásból valósul meg.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Vizsgálják a Tisza és a Maros gátrendszerét

A Tisza és a Maros alsó szakaszának településeket, ipari és mezőgazdasági területeket és nem utolsó sorban emberéleteket is védő, 80 kilométeres gátrendszerét vizsgálják a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) kutatói roncsolásmentes módszerekkel – tájékoztatta a felsőoktatási intézmény közkapcsolati igazgatósága az MTI-t.

Tovább olvasom »