Tavaszra kész lesz a maroslelei bölcsőde

Szigetelés, nemes vakolat felkerült, nyílászárók a helyén, kapcsolók, dugaljak és lámpatestek felszerelése is megtörtént, festés folyamatban – számolt be róla Drimba Tibor.

Maroslele polgármestere közösségi oldalán tudatta: sajnos a megbetegedések az építőipart sem kímélték, de derekasan helytálltak a szakemberek. Reményeik szerint jövő tavaszra birtokba vehetik a gyerekek. Ezzel egyidejűleg a hátsó udvart is kitakarították, tavasszal kezdődhet a régi és új játékeszközök letelepítése.

Az óvoda korszerűsítése és a bölcsőde megépítése összesen 182 millió forintos, 100%-os támogatással pályázati forrásból valósul meg.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Interaktív táblákkal gyarapodott a makói Návay iskola

Tegnap, Mikulás napján 10 darab okostáblát kapott a fenntartótól a Hódmezővásárhelyi SZC Makói Návay Lajos Technikum és Kollégium, ezzel lényegében megközelítették a 100 százalékos ellátottságot. A jó hírről csütörtökön sajtótájékoztatón számoltak be.

Tovább »

A legtöbb Spar sem nyit ki szenteste napján

A karácsonyi ünnepekre való nyugodt, békés odafigyelés érdekében a SPAR Magyarország december 24-én az INTERSPAR-okat és egyes bevásárlóközpontokban lévő SPAR és City SPAR szupermarketeket kivéve zárva tartja saját üzemeltetésű üzleteinek jelentős részét.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink