Teltházzal indult a Deja Vu Fesztivál

Őrületes hangulattal és teltházzal indult el péntek este Magyarország legnyagyobb retro fesztiválja, a Deja Vu Fesztivál. A nemzetközi sztárok közül La Bouche, Kate Ryan és Arash gyújtotta be a háromnapos időutazás rakétáit. Utóbbi kettő ezen az estén debütált a szegedi közönség előtt – közölték a szervezők a Makói Csípőssel.

A nyitónapra már napokkal korábban elfogytak a belépőjegyek, így már előre tudható volt, hogy az Újszegedi Partfürdőn 8000 vendég száll be az időgépbe, olyan hazai nagyágyúkkal, mint Krisz Rudi, aki akusztikus elemekkel átszőtt fellépésén dobogtatta meg a női szíveket. Állandó visszatérője a Deja Vu Fesztiválnak Kozso és az Ámokfutók, aki több dalt a nagyszínpadi előtti területen, a közönség soraiban adott elő. A dj vonalat Náksi, Dj Dominique, Peat Jr. & Fernando, Bárány Attila erősítette Szeged ikonikus lemezlovasaival kiegészülve.

Az időutazásban természetesen ma sincs megállás, így az őrületes szombati esti hangulatról Lou Bega, Las Ketchup, Alexandra Stan, Basshunter és természetesen a hazai nagyágyúk gondoskodnak – írták.

(Fotó: Future Visuals & Bajorics Balázs)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink