Térdig ér a gaz az elhagyatott Bartók iskolánál

Mint a csütörtök délelőtt készített fotónkon is látszik, a néhai főépület sarkánál található pad fölé is magasodik a növényzet, mindez a városközpontban.

Több mint fél évvel a ,,szünetelés”, tulajdonképpen a bezárást követően egy óriási elhagyatott épületnek tűnik a Bartók. Talán ha nem a városközpontban lenne és nem egy nagy múltú, híres iskoláról lenne szó, talán még elfogadható lenne a helyzet.

Azonban egyik feltétel sem áll fent, ugyanis Makó szívében, a járda mellett térdig ér a fű, párszáz méterre és néhány perc sétára a Hagymatikumtól, mert hogy turistaváros vagyunk és várjuk a vendégeket – félméteres gazzal.

Az iskolaépületről a legutolsó információ 1 hónapos. Megírtuk: a Hódmezővásárhelyi Tankerület elkezdte az intézmény átszervezésének jogi folyamatát. A bartókos szülők jogi képviselője szerint ez azt jelenti, hogy a fenntartó a fennáló helyzetet utólagosan legalizálná.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink