Tesco-ban vett mákos kenyeret, megbukott a drogteszten

Egy férfi állítólag megbukott a drogteszten Angliában, egy állásinterjún, miután Tescoban kapható mákos kenyeret evett – írja a magyarmezogazdasag.hu az Independent-re hivatkozva.

A férfi nővére, Danielle Chalkley kifejtette, hogy a teszten való megbukást az okozhatta, hogy előző nap, amikor meglátogatta testvérét, mákot tartalmazó kenyeret vitt haza magával. Chalkley hozzátette, hogy az öccse június 8-án megevett két szeletet a kenyérből, és június 9-én még kettőt el akart fogyasztani.

„A mák miatt bukott meg a teszten, és amiért ópiátot mutattak ki a szervezetében nem kapta meg az állást”

– írta a nő, hozzátéve, hogy a munkáltató nem hitte el, hogy a testvére pozitív tesztje a kenyér fogyasztásának következménye volt. Testvére fél a drogoktól, sőt még a fájdalomcsillapítók fogyasztását is kerüli.

A Tesco közleményében kifejtette, hogy több irányelvvel rendelkezik, és szorosan együttműködik beszállítóival annak érdekében, hogy termékeikben „alacsony ópiát tartalmú fajtákat” használjanak, és kövessék az EU és az Egyesült Királyság iránymutatásait azért, hogy a lehető legalacsonyabbra csökkentsék a jelenlévő mennyiséget termékeikben.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink