Czirók Attila kapta az Oros Károly Emlékérmet

A Kálvin Téri Református Általános Iskola pedagógusa, igazgatóhelyettese, Oros Károly 11 éve, hogy tragikus hirtelenséggel elhunyt. Azóta minden tanév végén átadják a róla elnevezett díjat annak a diáknak, aki végig kitűnő volt és a legsokoldalúbb.

– Czirók Attila végtelenül udvarias, sokoldalú gyermek. Szeretik az osztálytársai, 8 évig kitűnő volt. Mindig szavazással döntenek a tanárok, hogy ki kapja az elismerést. Most is több esélyes volt, de Attilát egyhangúlag szavazták meg – fogalmazott a Makói Csípősnek Orosné Spák Hedvig.

Ő mindig a díjátadón tudja meg, hogy ki kapja meg a férjéről elnevezett díjat. Úgy tapasztalja, egyre inkább rang megkapni ezt az elismerést, a gyermekek nyolcadik osztályban már év eleje óta tippelgetnek.

Az érem eredetijét Bárdi Andrea készítette.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A Makói Idősek Otthonában járt a Hanki-Ker Mikulása

A Csongrád-Csanád Megyei Szivárvány Otthon Makói Idősek Otthonába az idősek által már hosszú-hosszú évek óta nem látott vendég érkezett egy helyi vállalkozás, a Hanki-Ker Kft. kezdeményezésének köszönhetően – számolt be róla Botlik Anita.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink