Tetten érték a makói betörőt

A Makói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai a körzeti megbízottakkal együttműködve elfogták azt a 35 éves férfit, aki az utóbbi hónapokban hat különböző ingatlanba tört be.

A rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2021 januárjától elsősorban Makó kertvárosi részén lévő ingatlanokat szemelt ki, ahova a kerítésen átmászva jutott be. A nyitott állapotú udvari melléképületekből és garázsból lopott el szerszámgépeket, készpénzt és személyes okmányokat, mintegy félmillió forint értékben.

A rendőrök a feltételezett elkövetőt 2021. június 12-én a délutáni órákban fogták el a városban, amikor éppen lopott vasanyagot szállított és elrejteni próbált. A helybeli férfit előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki, aki a bűncselekmények elkövetését elismerte.         

Ellene hatrendbeli, üzletszerűen, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Makói Rendőrkapitányságon.    

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Egy éves a tram-train, mondjuk ma éppen nem tudott elindulni

A tram-train 2021. november 29-én kezdte meg utasforgalmi próbaüzemét Hódmezővásárhely és Szeged között – emlékeztetett mai közleményében a MÁV. A születésnapot úgy ünnepelte meg a szerelvény, hogy reggel több járat sem tudott elindulni.A tram-train 2021. november 29-én kezdte meg utasforgalmi próbaüzemét Hódmezővásárhely és Szeged között – emlékeztetett mai közleményében a MÁV. A születésnapot úgy ünnepelte meg a szerelvény, hogy reggel több járat sem tudott elindulni.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink