Tézsla Gábor, a Lokálpatrióták jelöltje a városi problémák megoldására koncentrálna

Azt tartom a legfontosabbnak az egészben, hogy a helyi, városi dolgokkal foglalkozzunk, ahelyett, hogy pártpolitikai harcok legyenek a városban – fogalmazott a Makói Csípősnek adott interjújában Tézsla Gábor, aki a Lokálpatrióták képviselőjelöltje lesz az önkormányzati választáson.

Mit érdemes tudni rólad, honnan ismerhetnek a makóiak?

Makón születtem, korábban több karitatív akcióban vettem részt: állatvédelem, kupakgyűjtés, ruhagyűjtés, karácsonykor élelmiszer adományt adtunk át többedmagammal. Műszaki oldalon tevékenykedem, mint klíma- és villanyszerelő, illetve villámvédelmi felülvizsgáló.

Ősszel megalakult a Lokálpatrióták nevű egyesület. Hogyan jött a lehetőség, hogy csatlakozz hozzájuk?

Korábban is dolgoztam együtt Zeitler Ádám polgármesterjelölttel, ő kért fel, hogy legyek képviselőjelölt. Teljesen váratlanul ért a lehetőség, de örültem neki és úgy gondolom, jó esélyünk van Makón. Meg kell becsülni a lakosságot és meg kell hallgatni őket, hogy mik is a valódi problémák és azokat orvosolni.

Mivel a műszaki oldalt képviseled, ezen a területen milyen problémákat látsz a városban?

A lakások, ingatlanok, bérházak állapota kiemelendő, igaz, ez nem csak helyi probléma, hanem országos is. A társasházak villamos hálózata sok esetben rendkívül rossz állapotban van. Hasonló a helyzet a magánházak területén is. Az önkormányzat részéről érdemes lenne átgondolni egy pályázati rendszer kialakítását a probléma kezelésére.

A fiatalok lehetőségeit, a bérlakások hiányát, magas albérleti díjakat, fecskelakások hiányát is fel tudnám sorolni. Azt tartom a legfontosabbnak az egészben, hogy a helyi, városi dolgokkal foglalkozzunk, ahelyett, hogy pártpolitikai harcok legyenek Makón.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink