Tíz éve közel 500-an neveztek a Virágos Makóért versenyre, most 82-en

A városnapi programok részeként kiosztották a Virágos Makóért környezetszépítő verseny díjait. Érdekes összehasonlítani, hogy 2013 őszéhez képest 82 százalékkal esett vissza a nevezők száma.

A díjakat szombat délelőtt adta át Farkas Éva Erzsébet polgármester Csermák Szilvia képviselővel, Zöld Város tanácsnokkal, összesen három kategóriában. A tájékoztatásuk szerint ,,öröm, hogy ezúttal is nagy érdeklődés övezte környezetszépítő akciónkat, melyre 82 nevezés érkezett.”

Ha a 82 fő nagy érdeklődést jelent, akkor hogyan lehetne jellemezni a 2013. novemberi résztvevők létszámát? Ugyanis a még zöld színű Makói Hírek önkormányzati lap akkori számából kiderül, csak a kert kategóriában 473-an neveztek, de erkélyre is jött 43 pályázó. Ráadásul úgy voltak ilyen virágosak az utcakertek, hogy közben csatornázás zajlott a városban.

(Fotó: Farkas Éva Erzsébet oldala)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Szalagot kaptak a makói Kerisek is

Február 8-án a Keri szakképző iskola tanulóinak tűzték fel a végzősöknek hagyományosan járó kék szalagot, annak jelképeként, hogy képzésük utolsó szakaszába léptek.

Tovább »

A nap idézete

60 éve született Détár Enikő, a Magyar Érdemrend lovagkeresztjével kitüntetett Déryné-díjas magyar színésznő, szinkronszínész, előadóművész.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink