Tíz ponttal kezdtek a makói sakkozók az NB1-ben

2019. november 16-án Budapesten megkezdődött hazánk legrangosabb 10 csapatos bajnoki versenye. Jelen pillanatban, a 2. forduló után a nyolcadik helyen állunk – tájékoztatta oldalunkat Horváth Zsolt, a Duocor-Makói SVSE sakk szakosztályának ügyvezető igazgatója.

Az első fordulóban a Morihana-Pénzügyőr SE csapatával mérkőztünk meg. Itt nagyon nagy küzdelemben 8-4 vereséget szenvedtünk, azonban az eredmény döntetlen is lehetett volna, hiszen Juhász Barbara, Horváth Zsolt és Csonka Balázs nyert állást rontottak, Barbara és Zsolt döntetlenre, Balázs vesztésre.

A második fordulóban az Aquaréna Kőbánya csapatával kerültünk össze. Az előző napi vereség még élénken élt bennünk, ezért bizonyítani akartunk, amely cselekedetünk sikerrel is zárult. 6-6-os eredmény született úgy, hogy Tatár Kis Szabolcs, Horváth Zsolt és Kecskeméti Árpád tisztán nyerő esélyeket szalasztottak el, így a végeredmény abszolút ellenfelünknek kedvezett.

Gratulálunk győzteseinknek: Mihók Olivér nemzetközi nagymesternek, Juhász Barbara női nemzetközi mesternek, valamint Udvardi Zalán ifjúsági játékosunknak.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

108 éve hunyt el Pósa Lajos, költő, meseíró, dalszerző, a magyar gyermekirodalom klasszikusa.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Korábbi helyettes államtitkár: a makói palagáz kitermelése műszaki akadályt képez

A geológiai és műszaki kockázatok mellett egész egyszerűen nem létezik jelenleg olyan sikeresen és eredményesen alkalmazható technológiai, ami a makói árokban tapasztalt rendkívül magas nyomás és a még rendkívülibb hőmérséklet mellett képes megvalósítani a kitermeléshez szükséges hidraulikus rétegrepesztést – fejtette ki oldalán Holoda Attila, aki 2010-2014 között energetikáért felelős helyettes államtitkár volt.

Tovább olvasom »