Tíz ponttal kezdtek a makói sakkozók az NB1-ben

2019. november 16-án Budapesten megkezdődött hazánk legrangosabb 10 csapatos bajnoki versenye. Jelen pillanatban, a 2. forduló után a nyolcadik helyen állunk – tájékoztatta oldalunkat Horváth Zsolt, a Duocor-Makói SVSE sakk szakosztályának ügyvezető igazgatója.

Az első fordulóban a Morihana-Pénzügyőr SE csapatával mérkőztünk meg. Itt nagyon nagy küzdelemben 8-4 vereséget szenvedtünk, azonban az eredmény döntetlen is lehetett volna, hiszen Juhász Barbara, Horváth Zsolt és Csonka Balázs nyert állást rontottak, Barbara és Zsolt döntetlenre, Balázs vesztésre.

A második fordulóban az Aquaréna Kőbánya csapatával kerültünk össze. Az előző napi vereség még élénken élt bennünk, ezért bizonyítani akartunk, amely cselekedetünk sikerrel is zárult. 6-6-os eredmény született úgy, hogy Tatár Kis Szabolcs, Horváth Zsolt és Kecskeméti Árpád tisztán nyerő esélyeket szalasztottak el, így a végeredmény abszolút ellenfelünknek kedvezett.

Gratulálunk győzteseinknek: Mihók Olivér nemzetközi nagymesternek, Juhász Barbara női nemzetközi mesternek, valamint Udvardi Zalán ifjúsági játékosunknak.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Április 30-ig kell felvenniük az oltást a rendvédelmiseknek

A katasztrófavédelem, a rendőrség és a büntetés-végrehajtási területeken a nem ügyfelekkel dolgozók állomány számára április 30-ig meghosszabbították a kötelező oltás felvételének időpontját – ezt a levelet kapta a Belügyminisztériumtól Pongó Géza, a Független Rendőr Szakszervezet főtitkára, aki a Blikknek nyilatkozva elmondta, továbbra sincsenek pontos adataik a beoltatlan rendőrök számáról.

Tovább »

97 éves lenne a félig makói Paul Newman

Az Oscar-, Golden Globe- és BAFTA-díjas amerikai színész 1925. január 26-án született Clevelandben, egy német zsidó boltos és egy makói lány másodszülött fiaként. Az édesanyja családi háza már nem áll a városban.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

97 éves lenne a félig makói Paul Newman

Az Oscar-, Golden Globe- és BAFTA-díjas amerikai színész 1925. január 26-án született Clevelandben, egy német zsidó boltos és egy makói lány másodszülött fiaként. Az édesanyja családi háza már nem áll a városban.

Tovább olvasom »