Több mint 900 autós nem kötötte be magát Csongrád-Csanádban

Véget ért az egyhetes országos közlekedésrendészeti fokozott ellenőrzés, melyhez a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai is csatlakoztak.

Az országos közlekedésrendészeti akcióhoz csatlakozva 2023. február 13. és 19. között a passzív biztonsági eszközök használatát ellenőrizték az egyenruhások az utakon. A Csongrád-Csanád vármegyei rendőrök 902 esetben biztonsági öv, 19 esetben gyermekbiztonsági rendszer, míg 18 esetben bukósisak használatának elmulasztását tapasztalták és szankcionálták.

A passzív biztonsági eszközök csökkenthetik a sérülések súlyosságát, a halálos sérülések esélyét! Rendkívül fontos, hogy a járművezetők és utasaik is használják a biztonsági övet, a motorosok viseljenek bukósisakot, a gyermekek pedig a számukra megfelelő gyermekülésben, illetve magasítón utazzanak.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Szalagot kaptak a makói Kerisek is

Február 8-án a Keri szakképző iskola tanulóinak tűzték fel a végzősöknek hagyományosan járó kék szalagot, annak jelképeként, hogy képzésük utolsó szakaszába léptek.

Tovább »

A nap idézete

60 éve született Détár Enikő, a Magyar Érdemrend lovagkeresztjével kitüntetett Déryné-díjas magyar színésznő, szinkronszínész, előadóművész.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink