Több mint száz karácsonyi álmot váltottak valóra az angyalok

Advent harmadik hétvégéje a segítség legfontosabb összetevőit, a szándékot és a mögötte megbúvó szeretet mutatta meg nekünk. Ezt tapasztalhatta meg az a 112 gyermek és családjuk, akik részt vettek a Karitáció Alapítvány és az NN Biztosító Karitáció Angyalai rendezvényének átadó ünnepségén.

A program olyan gyerekek számára segített karácsonyi ajándék vágyuk megvalósításában, akik enélkül nem biztos, hogy átélhették volna a karácsonyi csodát. Ennek megvalósításában sok, szeretetteljes adományozó működött közre, akik saját karácsonyukon kívül ezeknek a gyermekeknek az ünnepébe is fényt és örömöt vittek.

A családok félszegen érkeztek, a bohócdoktorok lufi figurákkal és játékokkal barátkoztak velük, majd mindenki kakaós-kalácsos uzsonnával oldódott. Végül ajándékkal, csoki, szaloncukor csomagokkal gazdagodva, mosolyokkal, csillogó gyermek szemekkel és hálás szülői tekintetekkel, ölelésekkel búcsúztak – tájékoztatta a Makói Csípőst a Karitáció Alapítvány.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

33 éve hunyt el Csanádi Imre, költő, író, műfordító, balladagyűjtő; publicista, szerkesztő.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink