Tömött sorok a makói Star Wars premieren

[ad 1]

Péntek éjfél után egy perccel Makón is levetítették a Csillagok háborúja: Az ébredő Erőt. Érdeklődésben nem volt hiány, a mozi nézőtere gyakorlatilag megtelt. 

70205301

Fél tizenkettő után érkeztünk, a sor vége ekkor a kávézó hátsó részéhez közelített. Ennek ellenére a beléptetés haladt, a merchandising üditő és popcorn megvásárolása után be is ültünk. Ötödik sor közepe, príma.

87981598

Ami ezután következett: nosztalgia, látvány, jó poénok és óriási dráma! A közönség egyszerre örült és volt ledöbbenve a film végeztével.

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

402 éve született Zrínyi Miklós, gróf, horvát bán, Zala és Somogy vármegyék örökös főispánja, nagybirtokos főnemes, költő, hadvezér és politikus, hadtudós.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Tizenegyesgóllal nyert a Makó FC

A makóiak a Dabas ellen győztek. Rossz hír, hogy Babolek Zoltánnak vélhetően elszakadt a térdszalagja, hordágyon hozták le a pályáról, majd mentő vitte el már az első percben, miután egy elcsúszó dabasi játékos ráesett.

Tovább olvasom »