Tört-zúzott egy vasúti kocsiban Pitvaros közelében

A rendőrök befejezték a nyomozást egy mezőhegyesi férfival szemben, aki ittasan tört-zúzott egy vasúti kocsiban Pitvaros közelében.

A megalapozott gyanú szerint a 19 éves feltételezett elkövető 2021. március 15-én az esti órákban, az Orosháza-Mezőhegyes között közlekedő személyvonaton, ittas állapotban berúgta az utastér egyik ajtaját, amire az ajtó üvegezett felülete betört. A garázda több százezer forintos kárt okozott a vasúti kocsiban. Az eljárás során a nyomozók azonosítottak egy mezőhegyesi férfit, akit előállítottak a Makói Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták.

Az eljárás iratait a Makói Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai vádemelési javaslattal megküldték az ügyészség részére. 

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

7 éve hunyt el Juhász Ferenc, a Nemzet Művésze címmel kitüntetett, kétszeres Kossuth-díjas és József Attila-díjas magyar költő, szerkesztő, a Digitális Irodalmi Akadémia alapító tagja.

Tovább »

A Pápay diákjai kapták a sütivásár megmaradt finomságait

Az adventi gyertyagyújtáson jótékonysági sütivásárt tartott az Angyalsóhaj Alapítvány. A vasárnapi akcióra összegyűlt süteményekből megmaradt, becsomagolt finomságokat a Pápay Endre Általános Iskola és Szakiskola diákjai kapták meg – adta hírül a polgármester férjéhez köthető szervezet.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink