Saját nagymamáját rabolta ki egy férfi Szegeden

A Szegedi Járási Ügyészség indítványozta annak a nőnek a letartóztatását, aki aranyat és pénzt követelt idős nagyanyjától.

A megalapozott gyanú szerint a nő 2021. november 1. napján, kora délután kereste fel Szegeden idős nagymamáját. A gyanúsított a sértettől készpénzt és aranyat követelt és közölte, hogy amennyiben nem teljesíti a kérését, úgy rágyújtja a lakást. A fenyegetések ellenére az idős asszony nem teljesítette a nő kérését. A gyanúsított ezt követően a lakásban élelmiszereket és cipőt rakott össze azért, hogy azokat magával vigye. A sértett mindezeket észlelte és kérte, hogy azokat adja vissza. A gyanúsított mindezek ellenére az ingatlanból távozni akart, és az eltulajdonított dolgok megtartása érdekében a nagymamáját nagy erővel fellökte és az ingatlanból távozott. A sértettnek 8 napon belül gyógyuló sérülései keletkeztek.

A bűncselekmény felismerésére, elhárítására koránál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett rablás bűntette miatt indult eljárásban a járási ügyészség a szökés, elrejtőzés, az eljárás meghiúsítása, valamint a bűnismétlés veszélyére figyelemmel tett indítványt a gyanúsított letartóztatásának egy hónapra történő elrendelésére.

(ugyeszseg.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink