Tóth Péternek van a legnagyobb esélye a fideszes B. Nagy László ellen

A Jobbik, az LMP és a DK által támogatott Tóth Péternek van a legnagyobb esélye legyőzni a fideszes B. Nagy Lászlót az Iránytű Intézet közvélemény-kutatása szerint a Csongrád-Csanád megyei kettes körzetben – derül ki a jelölt által közzétett kutatásból.

Amennyiben Tóth Péter lesz a közös ellenzéki jelölt, akkor B. Nagy László előnye jelenleg 3% (49-46 %), ha a momentumos Mihálik Edvin nyeri az előválasztást, akkor ő 17%-os vereséget szenvedne a fideszes képviselőtől (55-38 %).

Tóth Péter szerint a Fideszben csalódott, konzervatív érzelmű szavazókat csak ő tudja integrálni a széleskörű összefogásba, ami nagy erőt ad a kormányváltáshoz. Másfél évtizede ismerik a választópolgárok Szegeden és a Homokhátságon. Itt él és ismeri a körzetem legaggasztóbb problémáit – fűzte hozzá.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

73 éve született Rakovszky Zsuzsa, Kossuth-díjas magyar író, költő, műfordító; a Digitális Irodalmi Akadémia alapító tagja.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink