Első kiemeltként rajt-cél győzelmet aratott a makói sakkozó

2021. augusztus 16-19. között rendezték meg Harkányban a 19. Baranyachess Open nemzetközi egyéni sakkversenyt.

A megmérettetésen rekordszámú 94 fő játékos indult el. A makóiak közül Horváth Zsolt FIDE-mester nevezett, aki a 7 fordulós verseny alatt első kiemeltként rajt-cél győzelmet aratott.

Zsolton kívül a versenyen több női és férfi FIDE-mester, valamint női nemzetközi mester is képviseltette magát. Ezen kívül érkeztek játékosok Írországból, Hollandiából, Szlovákiából, Szlovéniából, Ukrajnából és Szerbiából.

Zsolt a megszerzett hat ponttal, amely öt rendkívül izgalmat győzelmet és két végsőkig kijátszott döntetlent jelentett, a hetedik forduló után egyedüliként állhatott fel a dobogó legmagasabb fokára.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Levéltári Nap Makón

Az előzetes meghívóhoz képest annyi változás van, hogy technikai okok miatt a rendezvény helyszíne nem a városháza díszterme, hanem a Korona rendezvényterme lesz.

Tovább olvasom »