Továbbra is veretlenek vagyunk hazai pályán

Folytatta jó hazai sorozatát a Makó FC a megyei első osztályban. A Méhes-csapat 2-0-ra győzött a Csongrád ellen.

M-Foci Kft-Csongrád TSE 2:0 (1:0)
Makó: Szalkai- Varga, Rakonczai, Czebe, Kovács (Gilinger M.), Vass (Bartucz), Bány (Pataki), Horváth, Bakos, Juhász J. (Palotás), Mátó (Vajna) Edző: Méhes Tibor
Csongrád TSE: Bíró- Bánfi, Koncz, Mészáros, Bodor, Szabó, Huszka (Somodi) Fodor (Bálint), Nagy (Győri), Rácz (Maszlag) Kovács (Borda) Edző: Szűcs Róbert

Gólszerző: Mátó (17.), Bartucz (60.)

A csapat győzelmével a második helyen áll az Algyő mögött, és a kettő mérkőzéssel kevesebbet játszott Szeged 2011 előtt. Jövő hét szombaton 15:00 órakor Sándorfalván lép pályára az M-Foci Kft.

A makói ifi tízet számolt Csongrádra

Az U19-es bajnokságban a makói csapat az utolsó helyen szerénykedő Csongrád csapatát fogadta. Az esélyesebbként pályára lépő hazai csapat játéka mégis nehezen indult be.

Jellemzően, az ellenfél bebetonozta magát a kapuja elé, s ezt a falat kellett a Farkas Dániel vezényelte fiataloknak feltörni. 11 perc kellet ahhoz, hogy a góllövő listát is vezető Farkas a mérkőzés során először a kapuba találjon. Bő negyed óra elteltével Pipicz Barna tette ugyanazt, majd Rudisch Ferenc vette be a kapus hathatós támogatásával jó 17 méterről a ketrecet. A fiúk 3 gólos előnnyel fordultak, annak ellenére, hogy nem mindig volt túl meggyőző a játék.

A második játékrészben aztán gyorsan megtalálta az utat a labda a hálóba Bakos Tamás lábáról, majd ezt megtoldotta Farkas Dániel. A bekapott góloktól az egyébként sem túl acélos csongrádi csapat tartása alábbhagyott, s a lendületből érkező makóiak legtöbbször átsétálhattak a védelmükön. Farkas Dániel még két alkalommal, Maglóczki Zsolt,Herczeg Barni, Tóth Balázs egy-egy alkalommal voltak eredményesek, ezzel kialakítva a kiütéses 10 gólos végeredményt.

(Hajdu Szilárd)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink